Verksamhetschef Stensö hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Verksamhetschef Stensö hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 22 augusti.

Vi erbjuder

Som verksamhetschef har du ett ansvar för Stensö hälsocentral och rollen innebär att du är både chef, ledare och strateg. Förutom planering, drift och uppföljning så är utveckling av verksamheten samt samverkan med andra enheter också av stor vikt.

Vi söker

Vi söker dig som är en förebild och har ett tydligt chefskap med tillit till medarbetarnas eget ansvar och engagemang för att uppnå hög patientsäkerhet och god vård. Speciell vikt läggs även vid bemötande, öppen kommunikation, engagemang och flexibilitet inom ramen för ett professionellt förhållningssätt. Ledarerfarenhet eller utbildning i ledarskap är meriterande.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stensö Hälsocentral ligger nära Länssjukhuset i Kalmar och har ca 8900 patienter listade. Hälsocentralen har fokus på hälso-och sjukvård och hälsofrämjande arbete inom specialistområdet allmänmedicin.

Inom verksamheten arbetar flera arbetsgrupper såsom specialister i allmänmedicin, ST och AT-läkare, distrikts-och sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Det finns också sjuksköterskeledda mottagningar inom diabetes, livsstil, astma/KOL, demens, urininkontinens samt rehabkoordinator.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:85 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:. Sysselsättningsgrad:Chefskapet är tidsbegränsat. Vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen inom ditt yrke. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.