Urolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Urolog. Välkommen med din ansökan senast den 22 november.

Vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av operationer samt mottagnings- och rondarbete.

Vi söker

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation och specialistkompetens i urologi, eller viss erfarenhet av urologi.

Vi fäster särskild uppmärksamhet på din sociala kompetens, samarbetsförmåga och målmedvetenhet. Du bidrar till en effektiv verksamhet och ett positivt arbetsklimat inom kliniken och på sektionen. Vi söker dig som vill vara en del i den fortsatta utvecklingen av urologin i Kalmar och som gärna arbetar i team.

Erfarenhet av robotkirurgi är meriterande, men inget krav. Vi ser samarbetsförmåga och målmedvetenhet som viktiga egenskaper och att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och fortsatt urologisk utveckling.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Klinikens urologiska verksamhet utgår från urologsektionen, med separat urologisk mottagning och vårdavdelning. På kliniken arbetar cirka 200 medarbetare inom kategorierna läkare, avdelningschefer, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Kirurgkliniken är välbemannad, men vi behöver nu förstärka urologteamet med en ny kollega. Vi har flera yngre specialister i kirurgi som kommer att påbörja sin urologspecialisering inom den närmaste framtiden.

Vi utför prostatektomier, njurkirurgi och sedvanlig övrig urologisk kirurgi, både inneliggande och polikliniskt. Vi har verksamhet på två orter, i Kalmar utförs akut och tyngre kirurgi och i Oskarshamn företrädesvis dagkirurgi. Robotkirurgin har startat under hösten 2017. Inom länet finns ett utvecklat samarbete med kirurgkliniken i Västervik, med stenbehandling i Västervik och njurkirurgi i Kalmar. Landstinget i Kalmar län har ingått ett samarbete med Linköpings universitet och Kalmar blir en av fyra huvudstudieorter för universitetets läkarprogram med start i januari 2019.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:129 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.