Undersköterska till Högsby Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Undersköterska till Högsby Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Vi erbjuder

Som undersköterska på Högsby hälsocentral kommer du att arbeta med varierande uppgifter. Det huvuddsakliga kommer vara labansvar och provtagning men även visst kassaansvar kan bli aktuellt. Uppdrag med 24 timmars blodtryck och annat mottagningsarbete kan komma att utvecklas över tid.

Vi söker

Du som söker är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård/akutsjukvård. Erfarenhet av arbete inom primärvård och mottagningsarbete är meriterande.

Vi söker Dig som är positiv, flexibel, noggrann och serviceinriktad. Vi ser gärna att du är en lagspelare och har erfarenhet från teamarbete,har lätt för att samarbeta och tycker om verksamhetsutveckling. För oss är det viktigt att bemöta både patienter och kollegor med respekt och i positiv anda. Vi lägger således stor vikt vid personlig lämplighet och gott bemötande.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Antalet kommuninvånare i upptagningområdet är ca 6000 personer, varav ca 5500 är listade på vår enhet. Området har en vidsträckt glesbygd och består av en mångkulturell befolkning, där även en äldre befolkning med sviktande hälsa bor kvar i eget boende. På hälsocentralen arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.

Vi tror att ett långsiktigt och positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal trivs och vill utvecklas. Detta arbete ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter. Hör gärna av dig om du vill veta mer om vår verksamhet och våra utvecklingsplaner.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:138 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.