Undersköterska, Rehab Söder

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska, Rehab Söder. Välkommen med din ansökan senast den 14 januari.

Vi erbjuder

Som undersköterska på rehab söder erbjuds du ett arbete som är både självständigt och där du ingår som viktig del i vårt team bestående av bland annat fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer. Arbetsuppgifterna är mångfacetterade och innebär patientkontakter inom såväl öppen- som slutenvårdsverksamhet samt arbete med administrativa sysslor.

Vi söker

Utbildad undersköterska med några års erfarenhet. Du är positiv, flexibel och sätter patientens bästa i fokus och har ett stort intresse för rehabiliterande insatser. Att kunna göra snabba prioriteringar är en förutsättning för att trivas med tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt erfarenhet av taktilmassage.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Enheten har även i uppdrag att ansvara för landstingets dietistverksamhet i södra länsdelen samt för kuratorsverksamheten vid länssjukhuset. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:180 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.