Undersköterska geriatrik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska geriatrik. Välkommen med din ansökan senast den 3 december.

Vi erbjuder

Som Undersköterska hos oss är du en viktig del i vårt team. Du får livet att fungera för människor som behöver stöd. Du kommer att arbeta tillsammans med sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och medicinsk sekreterare. Varje profession ger sitt bidrag i vårdplaneringen. Vi erbjuder ett varierande och stimulerande arbete med målsättning att ge en god och säker vård. När du börjar hos oss får en introduktion med utgångspunkt från dina erfarenheter. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling i en kultur som anser att fortbildning behövs eftersom kunskap är en färskvara. Vi ser gärna att du utnyttjar möjligheten att delta i utbildningar på sjukhusets kliniska träningscenter.

Vi söker

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att vårda äldre sjuka patienter. Du har en undersköterskeutbildning och minst ett par års yrkeserfarenhet. Du har en stark vilja att vara delaktig i utvecklingen av vår avdelning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter att:
Du delar vår vision om bra bemötande och delaktighet.
Du är utåtriktad, ansvarstagande och serviceinriktad.
Du är trygg i din roll och har förmåga att prioritera.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi på Geriatriska kliniken i Kalmar öppnar ytterligare sju vårdplatser och behöver därmed bli fler i vårt härliga team för att ge en god och säker vård. Detta gör vi tack vare kunniga, engagerade medarbetare som är nyfikna på framtiden och som trivs med att vårda äldre. Vi arbetar för en positiv arbetsmiljö där allas idéer respekteras och välkomnas.

Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du att arbeta heltid och utrymme ej finns på kliniken kan utökning av arbetstid komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats på länssjukhuset.

Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Kalmar län. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:145 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-03 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.