Underläkare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Underläkare. Välkommen med din ansökan senast den 14 februari.

Vi erbjuder

Du kommer ingå i primärjourslinjen, och kommer få introduktion inom vår heldygnsvård. Det finns även goda möjligheter att arbeta vid våra mottagningar när du är varm i kläderna.

Vi söker

Legitimerad läkare är ett krav.

Vi ser medarbetarnas kompetens och engagemang som vår absolut främsta tillgång och strävar efter ett öppet klimat karaktäriserat av goda relationer - både mellan medarbetarna och gentemot våra patienter. God samarbetsförmåga och empati är därför viktiga personliga egenskaper, tillika stort intresse för psykiatri.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Inom Vuxenpsykiatrin i Kalmar finns ett flertal avdelningar för heldygnsvård samt öppenvårdsmottagningar. Vi erbjuder en spännande utmaning och ett arbete som innebär stor omväxling.

Sök underläkarvikariat idag, och du kan börja i god tid innan sommaren med möjlighet till förlängning till hösten.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:6 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:2 Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid 6 mån eller längre Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Enl tariff fastställd av landstinget Ansök senast:2018-02-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.