Underläkare geriatrik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Underläkare geriatrik. Välkommen med din ansökan senast den 17 december.

Vi erbjuder

Som Underläkare hos oss är du en viktig del i vårt team. Du kommer att arbeta tillsammans med undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och medicinsk sekreterare. Varje profession ger sitt bidrag i vårdplaneringen. Hos oss får du klinisk handledning och det finns det alltid en erfaren kollega att fråga om råd och stöd.
Vi arbetar för ett välkomnande och gott arbetsklimat och erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling i en kultur som anser att fortbildning behövs eftersom kunskap är en färskvara. Vi arbetar värdegrundsbaserat med det salutogena innehållet i tillvaron som ledstjärna - vi ser till det friska hos de mest sjuka, alla har en potential till att uppleva hälsa och framförallt ökad livskvalitet.

Vi söker

Vi söker
Vi söker dig som intresserad av att leda och utveckla vården av de äldre och de mest sköra patienterna och deras problem. Teamarbete är viktigt hos oss och du har ett gott bemötande gentemot arbetskamrater, patienter och anhöriga. Du är genuint intresserad av att vårda äldre och det är ett plus om du har läkarexamen och är legitimerad läkare.


Vi värdesätter att:
. du delar vår vision om bra bemötande och delaktighet.
. du har gott omdöme och god samarbetsförmåga.
. du är vetgirig och har god initiativrikedom.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi på Geriatriska kliniken i Kalmar öppnar ytterligare sju vårdplatser och behöver därmed bli fler i våra härliga team, för att ge en god och säker vård. Detta gör vi tack vare kunniga, engagerade medarbetare som är nyfikna på framtiden och som trivs med att vårda äldre.
Hos oss får du ett varierande och stimulerande arbete med målsättning att ge en god och säker vård.

Som underläkare ansvarar du för in- och utskrivningar och är tillgänglig för sjuksköterskorna på avdelningen i det vardagliga arbetet. Du deltar i våra teamkonferenser där vårdplaneringen sker och i de medicinska avstämningarna. Vi arbetar för en positiv arbetsmiljö där allas idéer respekteras och välkomnas.

Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Kalmar län. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:147 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2017-11-07 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.