Tandsköterska/ortodontiassistent Folktandvården tandregleringen Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska/ortodontiassistent Folktandvården tandregleringen Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 19 november.

Vi erbjuder

I vårt arbete är hälsoaspekten central och vi arbetar med ett delegerat arbetssätt där lagarbetet och det personliga ansvaret är mycket betydelsefullt. Vår verksamhet präglas av framåtanda och här finns goda möjligheter till ett utvecklande arbete.

Vi söker

Vi söker dig som är tandsköterska och vill bli ortodontiassistent eller dig som redan har denna utbildning. Du har ett positivt och öppet förhållningssätt och förmåga att samverka i team. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar och har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på kliniken och därefter följer intressanta föreläsningar med fokus på både Landstinget och Folktandvården. Detta gör att du som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutexaminerad får du handledning för att på så sätt kunna växa in i din yrkesroll.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Tandregleringen i Oskarshamn ligger vid kusten i mellersta delen av Kalmar län.
Vårt arbetslag består av två specialisttandläkare, fyra ortodontiassistenter, en tandsköterska och en tandtekniker. Nu vill vi bli fler och söker därför en ortodontiassistent eller tandsköterska som vill vidareutbilda sig.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:47 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.