Tandsköterska till Specialist- och sjukhustandvården Västervik

Folktandvården söker Tandsköterska till Specialist- och sjukhustandvården Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Som tandsköterska på specialisttandvården kommer du att arbeta med assistans, sterilarbete, administration, receptionsarbete, egna patienter och projekt. Du kommer också att tilldelas egna ansvarsområden och förväntas delta i allt klinikgemensamt arbete.

Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutbildad får du handledning för att på så sätt kunna växa in i din yrkesroll. Vi är samtidigt lyhörda för ny kunskap från dig och du har goda möjligheter att själv påverka arbetssättet och din utveckling.

Vi söker

Du är utbildad tandsköterska som är engagerad och målmedveten och som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning, flexibilitet, engagemang samt viljan och förmågan att arbeta i lag. Vi tror på att ta tillvara varje medarbetares kompetens till fullo.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Specialist- och sjukhustandvården i Västervik är en samlad klinik, med avdelningar för endodonti, parodontologi, oral kirurgi, oral Protetik, barntandvård och sjukhustandvård. På enheten arbetar ca 25 medarbetare med en gemensam klinikchef. Kliniken präglas av lagarbete och framåtanda och här finns goda möjligheter till ett utvecklande arbete.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2018:13 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.