Systemtekniker klientteamet

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker Systemtekniker klientteamet. Välkommen med din ansökan senast den 14 december.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete som systemtekniker där du verkar i intressanta och viktiga miljöer - där dina insatser gör skillnad varje dag. Du arbetar med klienthantering, skrivarhantering och mobilitet inom vården. Som systemtekniker säkerställer du systemens funktionalitet och användbarhet, ansvarar för systemens vidareutveckling samt är koordinatorn mellan användarna, leverantörerna och de tekniska förvaltarna.

I det dagliga arbetet hanterar du designfrågor för klientplattformen, applikationspaketering
samt arbete med konfigurering och felsökning av de senaste operativsystemen på marknaden.
Tillsammans med övriga team tar du fram en stabil och säker klient- och skrivarplattform. Ditt verksamhetsområde omfattar hela landstinget och din placering är i Kalmar i våra nya lokaler i kvarteret Valfisken.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som bedöms som likvärdig. För jobbet behöver du ha goda kunskaper och erfarenheter av förvaltning och utveckling av klient- och skrivarplattform, applikationspaketering och administration av tunna klienter. Det är meriterande om du kan uppvisa certifieringar inom klientområdet.

Rollen ställer krav på tekniskt kunnande, eget driv och engagemang. Du tycker om problem och har förmåga att lösa dem, både på egen hand och tillsammans med andra, och du har ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Vi ser att du i linje med våra värderingar är en individ som har förmåga att ta egna initiativ och driva din egen utveckling framåt. Som person är du öppen och intresserad av den nya teknikens möjligheter och användning. Du har en stark vilja att hänga med i teknologiska trender och att hålla kunskaper aktuella.

För att trivas bra i rollen som systemtekniker tror vi att du är en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är en utåtriktad person med ett positivt synsätt och har lätt att kommunicera såväl skriftligt som muntligt. Då du kommer att möta olika personalkategorier i dialog om hur system/applikationer ska användas och utvecklas, så lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och servicekänsla. Ett krav är att du har körkort.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 100 medarbetare.

Läs mer om att jobba med IT i landstinget>

- Det är roligt att jobba för att allt ska bli smidigare genom att påverka hur användarnas dagliga verktyg ser ut och fungerar, säger Mikael Karlsson som är teamledare för klientteamet.

Du ingår i ett team och arbetar tillsammans med övriga i teamet att säkerställa att en stabil och effektiv klientmiljö erbjuds landstingets användare. I samverkan med övriga medarbetare hittar du balans mellan kundens önskemål och teknikens möjligheter. Du är en länk mellan användare/verksamhet, både inom IT-förvaltningen och gentemot övrig verksamhet. Enheten ansvarar även för support- och logistikfunktion.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2017:37 Placering/enhet:IT-förvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.