Systemansvarig videolösningar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker Systemansvarig videolösningar. Välkommen med din ansökan senast den 22 oktober.

Vi erbjuder

Hos oss arbetar du med funktionell och teknisk förvaltning och utveckling av dessa videolösningar. Du hanterar dialogen med andra verksamheter, både inom och utanför landstinget, och agerar som landstingets expert på området. Du har ett övergripande ansvar för underhåll, ändringshantering, utveckling och problemlösning samt att vi har rätt avtal och prissättning.

Du är delaktig i att effektivisera och förbättra den tekniska miljön för att kunna möta framtida utveckling. I rollen ingår att du håller dig informerad om utvecklingen på området och du deltar i nationella forum.

Du ingår i den beredskapsorganisation som finns inom teamet. Vår verksamhet är landstingsövergripande och du är placerad i Kalmar i våra nya lokaler i kvarteret Valfisken.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning samt några års erfarenhet inom området. Meriterande är kunskaper inom hårdvara, IT-arkitektur, nätverk och säkerhet.

Vi ser att du i linje med våra värderingar är en individ som har förmåga att ta egna initiativ och driva din egen utveckling framåt. Som person är du öppen och intresserad av den nya teknikens möjligheter och utveckling. Du har en stark vilja att lägga fokus på samverkan med kärnverksamheterna.

Som person har du lätt för att ta människor, är drivande, noggrann, strukturerad och har ett strategiskt tänkande. Du är bra på att kommunicera både i tal och skrift. För att trivas bra som systemförvaltare hos oss är du en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap och har ett brinnande intresse för service. Du trivs med att arbeta i team, ta egna initiativ och jobba självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För arbetet behöver du ha körkort B.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 100 medarbetare.

Läs mer om att jobba med IT i landstinget>

Vi söker dig som vill jobba i frontlinjen med digitalisering av de samhällsviktiga funktioner som bedrivs inom Landstinget i Kalmar län och vi söker nu en systemansvarig med ansvar för våra omfattande videolösningar. Videolösningar är ett centralt utvecklingsområde i landstinget, som används både internt och med externa parter. Förutom vanliga videokonferenser finns till exempel lösningar för att med HD-kvalitet genomföra medicinska videobaserade möten med olika orter och med andra landsting.

Enheten har det tekniska ansvaret för landstingets cirka 350 IT-system och hela deras livscykel. Vår verksamhet är inriktad dels mot Hälso- och sjukvården med deras system och dels mot övrig verksamhet i landstinget (t ex KLT, Folktandvården, Fastighetsdrift). Samverkan mellan IT och kärnverksamheterna sker genom samverkansmodellen pm3.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2017:29 Placering/enhet:IT-förvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.