Synpedagog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Habilteringen nord söker Synpedagog. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Vi erbjuder

Till Syncentralen kommer man via remiss från ögonläkare. På Syncentralen arbetar vi på olika sätt med att underlätta och förbättra vardagen för den som har synnedsättning eller blindhet. Det kan handla om att få vardagslivet att fungera och hantera en ny livssituation.

Som synpedagog hos oss har du ett varierande och självständigt arbete med nära kontakt med kollegor och patienter. Vi arbetar i tvärprofessionella team där du kommer att bidra med din yrkesspecifika kompetens. Dina arbetsuppgifter innefattar kartläggning av behov, utprovning av hjälpmedel, träning, utbildning och uppföljning. Du planerar och genomför insatser tillsammans med patienten och i nära samarbete med ditt team för att ge bra rehabilitering till personer med synnedsättning. I tjänsten ingår resor i länet. Sysselsättningsgraden är till en början 50% med möjlighet till utökning.

Vi söker

Vi vill att du som söker är synpedagog. Erfarenhet från arbete med personer med synnedsättning är meriterande. För att trivas i rollen ser vi att du är strukturerad, ansvarstagande och har god pedagogisk förmåga. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga liksom förmåga till självständigt arbete och arbete i team. Körkort är nödvändigt då resor ingår i tjänsten.

Vår arbetsplats

Basenheten Habilitering Nord omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering
i Kalmar läns sex norra kommuner. Upptagningsområdet motsvarar norra
delen av Kalmar län på ca 110 000 invånare och vi har ca 900 patienter.
I verksamheten ingår ca 50 medarbetare bestående av professionerna;
arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, logoped, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och teamsekreterare.

Mer information om vår basenhet hittar du på http://www.ltkalmar.se/halsa-vard/habilitering/


Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF HAB:2017:9 Placering/enhet:Habilteringen nord Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.