Specialistläkare i allmänmedicin alt. annan specialitet till Blå Kustens HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialistläkare i allmänmedicin alt. annan specialitet till Blå Kustens HC. Välkommen med din ansökan senast den 24 september.

Vi erbjuder

Arbetet innefattar mottagningsarbete, och kan innefatta besök på särskilt boende, hemsjukvård, barnhälsovård samt handledning av utbildningsläkare. Du kommer att ingå i en läkargrupp med kvalitet och utveckling som fokus. För att trivas hos oss ser vi gärna att du är flexibel, har lätt för att samarbeta och ett genuint intresse för att arbeta med människor.

Vi är öppna för dina individuella önskemål. Hör gärna av dig för mer information om vår verksamhet. Arbetsplatsen kännetecknas av trygghet och god stämning.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Specialistkompetens i allmänmedicin alt läkare inom annan specialitet med intresse för primärvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Blå Kusten hälsocentral är en av tre hälsocentraler i Oskarshamn och är för närvarande placerad på Oskarshamns sjukhus. Hälsocentralen har cirka 8000 listade patienter. Du kommer bli kollega med flera specialistläkare, samt ST och AT-läkare. I verksamheten finns även primärvårdspsykolog och kurator, specialistsjuksköterskor inom diabetes, astma, demens, hypertoni m.m.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:91 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd. Provanställning kan komma att tillämpas. Sysselsättningsgrad:Heltid eller enligt önskemål. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-09-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.