Specialistläkare eller överläkare, Fysiologiska kliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Specialistläkare eller överläkare, Fysiologiska kliniken. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

Arbetsglädje och lagarbete är viktigt för oss! Vi använder oss av ett tidseffektivt svarssystem och har ett innovativt och vetenskapligt förhållningssätt.

Tidsbegränsat uppdrag som medicinsk chef kan förenas med läkartjänsten.

Vi söker

Vi söker en specialistläkare med bred kompetens inom klinisk fysiologi/kardiologi. Kompetens inom nuklearmedicin är meriterande. Tidigare erfarenhet av chefsuppdrag och forskning är meriterande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet som innefattar: Klinisk patologi, Klinisk fysiologi, Nuklearmedicin, Klinisk mikrobiologi med enheten för smittskydd och vårdhygien, samt Klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi är ca 240 medarbetare, som årligen utför nästan 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden och kommer VT 2019 ta emot studenter från läkarutbildningen.

Fysiologiska kliniken söker specialistläkare/överläkare

Fysiologiska kliniken ingår i Diagnostiskt Centrum. Kliniken bedriver en bred klinisk fysiologisk och nuklearmedicinsk verksamhet i välutrustade moderna lokaler. Vi är för närvarande 29 medarbetare varav fem specialistläkare och två ST-läkare vid kliniken.
Vi vill nu rekrytera en läkare för att stärka och vidarutveckla vår verksamhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2017:15 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.