Specialist i allmänmedicin till Mönsterås Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin till Mönsterås Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

Vi söker läkare med specialitet inom allmänmedicin med minst 10 års praktisk erfarenhet som vill förmedla denna genom att handleda utbildningsläkare på halvtid och ha en mycket begränsad lista med aktiva patienter för den andra halvan.

Självklart är även du som är specialist inom annat område eller ST-läkare i allmänmedicin välkommen att aktivt vara med och vidareutveckla primärvården för en hållbar framtid hos oss.

Är Du intresserad av att arbeta vid Mönsterås Hälsocentral - kontakta oss! Varmt välkomna med en ansökan!

Vi söker

Specialist i allmänmedicin alt. annan specialistkompetens. ST-läkare i allmänmedicin. Erfarenhet och personliga egenskaper är av stor betydelse.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi har ett förslag till dig som är specialist i allmänmedicin:
Halvtid med handledning av utbildningsläkare och halvtid för en mycket begränsad lista med patienter.

Mönsterås är en kustkommun som gränsar mot Oskarshamn, Högsby, Kalmar och Öland. Vår hälsocentral i Mönsterås har ca 9 100 personer listade medborgare. Vi vill vara fler antal läkare på plats samt utöka antalet specialiteter.

Vi har nått framgång med vårt utvecklingsarbete för vårt arbetssätt med AKUTTEAM för att ta emot våra akuta patienter och det har blivit flerfaldigt prisbelönt. Vi arbetar därutöver i TRYGGHETSTEAM kring varje läkares listade patienter. Kanske du hört talas om "Stjernklart för Landstinget i Kalmar län - Vi har lösningen på framtidens primärvård"? Det är hos oss det händer!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:118 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Sysselsättningsgrad:Heltid eller annat vid överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.