Specialist i allmänmedicin till Kvarnholmens Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin till Kvarnholmens Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 31 maj.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.


Kvarnholmens Hälsocentral är en medelstor hälsocentral, med drygt 7400 listade patienter, som ligger i centrala Kalmar. Vårt patientklientel är varierat och mångfacetterat. Förutom ett varierat mottagningsarbete finns det möjlighet till arbete med barnhälsovård och hemsjukvård. Vi har ett väl utvecklat samarbete med kommunsköterskorna och gör hembesök tillsammans.

På Kvarnholmens hälsocentral arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan dessa är en självklar del i vårt patientarbete. Dina nya kollegor består av specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor och sjuksköterskor med specialistmottagningar, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykologer. Tillsammans och med lika värde skapar vi en god spiral på ett öppet, kunnigt och engagerat sätt.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Arbetsmiljön är i fokus för våra patienters bästa, och stor hänsyn tas till medarbetarnas önskemål!

Vi har många studenter och utbildningsläkare på olika nivåer, varför handledning är en naturlig del i vår verksamhet.

Vi arbetar för en framtida primärvård med 1 specialist/1000 listade patienter, vilket vi är övertygade om skapar hög kontinuitet och trygghet för både patient och läkare.

Blir du nyfiken så kom gärna och hälsa på eller ring oss för mer information.

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:47 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Efter överenskommelse Sysselsättningsgrad:Heltid, men kan diskuteras om andra önskemål finns Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.