Specialist i allmänmedicin Högsby Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin Högsby Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 30 april.

Vi erbjuder

På Högsby Hälsocentral arbetar flera olika yrkeskategorier såsom distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinsk sekreterare samt att det finns samarbete med samrehab. Det finns flera sjuksköterskeledda specialistmottagningar där sjuksköterskan tar stort ansvar för patientarbete och utveckling av verksamheten. Vi är en enhet med mycket glädje, engagemang och lösningsfokus och med korta beslutsvägar. Vi strävar ständigt med att förbättra vår verksamhet så den ska vara anpassad till våra patienters behov och för att uppnå en god arbetsmiljö för oss som arbetar här. Vill du vara del i vår verksamhet och delaktig i vår utveckling är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Specialist i allmänmedicin

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Högsby Hälsocentral i Högsby Kommun ligger 4 mil från Oskarshamn. Upptagningsområdet i Högsby Kommun är ca 6000 invånare, varav ca 5300 är listade på hälsocentralen. Högsby kommun ligger mycket vackert i ett landskap dominerat av skog, sjöar och vattendrag. I centralorten Högsby finns affärer, bank, apotek och övrig service.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:34 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Efter överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.