Specialist i allmänmedicin Gamleby och/eller Överum

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin Gamleby och/eller Överum. Välkommen med din ansökan senast den 30 april.

Vi söker

Specialist i allmänmedicin eller specialist i annan specialitet med intresse för primärvård. Erfarenhet av arbete i Primärvården är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Är du distriktsläkare eller specialist inom annan specialitet och har ett intresse av att jobba inom primärvården i Gamleby och/eller Överum? Då är du välkommen att ringa eller besöka oss för mer information!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:43 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid, men kan diskuteras om andra önskemål finns Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.