Specialist i allmänmedicin alt. ST-läkare till Emmaboda HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin alt. ST-läkare till Emmaboda HC. Välkommen med din ansökan senast den 31 maj.

Vi erbjuder

Idag är vi fyra allmänspecialister och tre ST-läkare på hälsocentralen. Vi har ett nära samarbete med våra andra yrkeskategorier, vilket är en självklar del i vårt patientarbete.

Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Vi arbetar numera även med e-hälsa. Våra lokaler kommer inom en snar framtid få sig ett ansiktslyft när nybyggnationen av hälsocentralen sätter igång. För oss är det viktigt med arbetsmiljö och vi tar stor hänsyn till medarbetarnas önskemål!

Är du allmänmedicinare eller gärna vill bli det? Är du samtidigt intresserad av landsbygdsmedicin? Då ser vi gärna att du hör av dig till oss!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker

Specialist i allmänmedicin. För ST-tjänst krävs svensk läkarlegitimation.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi är en trevlig, välfungerande och välbemannad hälsocentral med ca 6.600 listade personer i natursköna Emmaboda. För att kunna bevara vår redan nu goda tillgänglighet till våra patienter söker vi nu en ny kollega!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:48 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Sysselsättningsgrad:Heltid/Deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.