Sommarjobb Medicinsk sekreterare, Psykatri Norr, Mitt och BUP

Psykiatriförvaltningen söker Sommarjobb Medicinsk sekreterare, Psykatri Norr, Mitt och BUP. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder:
Vi erbjuder ett spännande arbete i en verksamhet som innebär stor omväxling!
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är vårdadministration. På motagningarna kan dessutom visst receptionsarbete förekomma.

Vi söker

Vi söker:
Du är utbildad medicinsk sekreterare, även du som befinner dig i pågående utbildning kan vara aktuell. Kunskap i Cosmic är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Våra arbetsplatser:
I Västervik finns tre vuxenpsykiatriska avdelningar samt en rättspsykiatrisk avdelning. I Västervik finns även en BUP-mottagning. I Oskarshamn har vi en öppenvårdsmottagning.
Sök sommarjobb hos oss!

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillsätter tjänsterna löpande. Ange i din ansökan vilken ort/verksamhet som är intressant för dig. Sista ansökningsdag 2018-03-31!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:67 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:4 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-06-01 till 2018-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.