Socionom

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Socionom. Välkommen med din ansökan senast den 29 oktober.

Vi erbjuder

Till bup Oskarshamn öppenvård söker vi nu socionom med intresse och/eller erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete. Du kommer till ett multiprofessionellt team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, socionomer, sekreterare där du kommer att få vara med och utveckla barnpsykiatrin i Kalmar län.
Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden. Du får arbeta brett inom socionomområdet samtidigt som du får möjligheter att påverka din tjänst. Vi arbetar utifrån såväl psykodynamiskt som systemiskt och inlärningsteoretiskt perspektiv.

Det finns också goda möjligheter till vidareutbildning. Alla medarbetare erbjuds regelbunden extern handledning. På arbetsplatsen finns idag en socionomgrupp som innebär aktiv kollegial samverkan.
Vi erbjuder en intressant och spännande utmaning i en verksamhet som vill utgöra en psykiatri i framkant.

Du ska både självständigt och i team arbeta med bedömning, utredning och behandling av barn, ungdomar och deras familjer i ett multidisciplinärt sammanhang.
I tjänsten ingår samarbete med andra myndigheter.
Vi har en positiv och glad arbetsplats. Det är högt till tak med gott klimat för diskussion utifrån olika professioner och inriktningar.
Vi är lokaliserade i bra lokaler centralt belägna i Oskarshamn

Vi söker

Socionomexamen. Steg 1-utbildning i psykoterapi är meriterande. Vi värderar personlig lämplighet och om du har erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete.
B-körkort krävs.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

BUP öppenvård Oskarshamn

Den specialiserande barn och ungdomspsykiatrin Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet I Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter i basenheten.
Vi vill se barnet som en del i ett system där barnets behov ska styra våra insatser. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord. Barnets behov ska alltid formuleras utifrån det specifika sammanhanget i en ömsesidig dialog.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:52 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.