Sjuksköterska/Psykiatrisjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska/Psykiatrisjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 31 december.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter
Sjuksköterskan kombinerar yrkesspecifika arbetsuppgifter såsom medicinhantering, psykiatrisk omvårdnad och dokumentation med andra intressanta uppgifter som t ex bedömningar, stödjande samtal och telefonrådgivning.

Du har som sjuksköterska ett nära samarbete med dina sjuksköterskekollegor och avdelningens skötare samt övriga teammedlemmar - kurator, läkare, psykolog och medicinsk sekreterare. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

I tjänsten som sjuksköterska inom heldygnsvården ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.
Arbetet innebär dag-, kväll-, natt- och helgarbete. Vi erbjuder flexibilitet och anpassning till individuella behov och schemaönskemål.

Vi söker

Kvalifikationer
Du som söker är leg. sjuksköterska. Specialistutbildning inom psykiatri och/eller psykiatrisk erfarenhet ses som meriterande för tjänsten. Vi ser det som självklart att du har en god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande till patienter, närstående och arbetskamrater.

Vi tillsätter tjänsterna löpande och därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Heldygnsvården, Vuxenpsykiatri norr, Västervik.

Vi söker DIG sjuksköterska som är intresserad av psykiatri och som vill vara med och påverka utvecklingen inom psykiatrin i Västervik. Vi söker sjuksköterska till allmänpsykiatrisk avdelning 21, 23 samt 24.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:36 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:5 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.