Sjuksköterska/Distriktssköterska, 1177 Vårdguiden på telefon

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Sjuksköterska/Distriktssköterska, 1177 Vårdguiden på telefon. Välkommen med din ansökan senast den 19 november.

Vi erbjuder

Framtiden
I stunden driver varje landsting/region sin egen sjukvårdsrådgivning men ingår i ett nationellt nätverk och följer nationella kvalitetsnormer, rutiner och riktlinjer. Inom en snar framtid kommer 1177 Vårdguiden på telefon att växa ytterligare och för oss innebär det nationell sjukvårdsrådgivning delar av dygnet.

Vi söker

Vi erbjuder dig:

. En fungerande individuell lönesättning
. Flexibel tjänstgöringsgrad
. Individuella scheman som gör det lättare att planera sitt privatliv
. Löpande kompetensutbildning. Både individuellt och i grupp
. En stark lön sett till tjänstgöringsgraden
. Möjligheten att komma till jobbet i dina egna kläder
. En härlig arbetsgrupp
. En bra balans mellan arbete och fritid

Kvalifikationer:

. Leg. sjuksköterska
. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande
. God samarbetsförmåga och stor ansvarskänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Har du några frågor eller är nyfiken på att höra med är du välkommen att kontakta oss eller titta förbi på något av kontoren.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Om oss
1177 Vårdguiden på telefon är ett nationellt kortnummer för sjukvårdsrådgivning dit invånarna kan ringa dygnet om, året om. Vi är ofta patientens allra första kontakt med vården.

Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet i ständig utveckling. Arbetet är omväxlande och roligt. Vi arbetar med rådgivning, bedömning och hänvisning till rätt vårdinstans över telefon. Som stöd har vi en nationellt kvalitetssäkrad modell.

Vi på kontoren i Kalmar och Västervik är en trivsam arbetsgrupp som arbetar utifrån en gemensam värdegrund. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sjukvårdsrådgivning på telefon, göra bedömningar och lotsa till rätt vårdinstans, ge egenvårdsråd och boka patienten till jourmottagningar. Vi söker dig som är positiv, flexibel och ser sjukvårdsrådgivningen som en viktig funktion.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:127 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.