Sjuksköterska Ortopedkliniken, vårdavdelning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska Ortopedkliniken, vårdavdelning. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober.

Vi erbjuder

I din roll som sjuksköterska är du ansvarig för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska. Som person är du serviceinriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ortopedkliniken vid Länssjukhuset i Kalmar arbetar med alla typer av ortopediska skador såväl akut som i förväg planerat. Gott bemötande är en självklarhet för oss och patientsäkerhet samt kvalitetsutveckling ligger högst upp på vår agenda. Vi arbetar med att ständigt förbättra vår arbetsmiljö och den vård vi erbjuder. Detta arbete har lett till att vi idag har en ekonomi i balans, goda resultat i kundundersökningar samt att vi arbetar helt utan köer. Nu söker vi en sjuksköterska till vårdavdelningen. Avdelningen är en utbildningsavdelning och har 30 vårdplatser och ca 50 anställda sjuksköterskor och undersköterskor.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:109 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare. Sysselsättningsgrad:Heltid. Tjänstgöringen är förlagd till dag, kväll och natt. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-10-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.