Sjuksköterska - njurenheten

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska - njurenheten. Välkommen med din ansökan senast den 17 december.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på vårdavdelning 14 ingår du som en viktig del av vårt team på njurenheten. I din roll är du ansvarig för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård.

Utvecklingsmöjligheter finns i form av rotation inom njurenheten vilket kan innebära arbete på dialys, avdelning eller mottagning. Ett aktivt arbete pågår för att öka samarbetet inom njursjukvården vilket är en framgångsfaktor för organisationen.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska. Arbetet fordrar såväl stor självständighet som ansvarskänsla och samarbetsförmåga. Vi söker dig som är positiv, flexibel och som har intresse av våra patientgrupper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Njurenheten består av en vårdavdelning, njurmottagning samt dialysenhet. Dialysenheten har idag drygt hundra patienter som får sin dialysbehandling genom påsdialys eller bloddialys. Många av våra patienter sköter sin behandling själva, så kallad självdialys. Bloddialysen har verksamhet i Kalmar och Oskarshamn.

På vårdavdelningen är njurpatienter den största gruppen, utöver denna patientkategori vårdas även patienter inom reumatologi och diabetes/endokrinologi.
Avdelningen har 18 vårdplatser och här jobbar sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och medicinska sekreterare i team med sjukgymnast och dietist.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:161 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.