Sjuksköterska, Medicinmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska, Medicinmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 14 januari.

Vi erbjuder

På medicinmottagningen behandlas patienter med väldigt olika besvär så som diabetes, hjärtrelaterade besvär, lungproblem, blodsjukdomar, endokrina problem, neurologiska, mag/tarm och allmän internmedicin. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete.

Som sjuksköterska på mottagningen bedriver du självständig mottagningsverksamhet. Telefonrådgivning är ett viktigt inslag i arbetet. Här arbetar olika yrkeskategorier tillsammans.

- Jag börjar närma mig pensionsålder med det är fortfarande lika roligt att gå till jobbet. Vi är en liten grupp med väldigt bra sammanhållning, berättar Siw Axelsson som är sjuksköterska på mottagningen.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, som har några års erfarenhet inom yrket och som nu söker ny utmaning med ett långsiktigt perspektiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mag-/tarmsjukdomar och/eller neurologi. För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel och ansvarstagande. Du har förmåga att planera och strukturera ditt arbete. God samarbetsförmåga är viktigt. Även om rollen bygger på att du är en lagspelare så är det likaså viktigt att kunna arbeta ensam när så krävs. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012,2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patient-utlåtande.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:85 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.