Sjuksköterska - lung-allergimottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska - lung-allergimottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 19 oktober.

Vi erbjuder

Självständigt utförande av spirometrier, pricktest, NO-mätning, provtagning, telefonrådgivning samt bokning och planering av utredningar som bronkoskopier och lungpunktioner. Som sjuksköterska utför du också allergivaccinationsbehandling i nära samarbete med läkare.
Verksamheten bedrivs måndag till fredag, dagtid.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska. Vikt läggs vid personlig lämplighet samt tidigare erfarenhet från arbete inom liknande verksamhet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

På lung-allergimottagningen bedrivs utredning, diagnostik och behandling av lungsjukdomar, såsom KOL, sarkoidos, lungcancer och lungfibros samt allergier och astma. Mottagningen har en stor allergivaccinationsbehandling.
I dagsläget arbetar cirka fem sjuksköterskor, fem läkare och cirka tre medicinska sekreterare på mottagningen. Det är ett sammansvetsat gäng med snabba kommunikationsvägar och nära samarbete mellan yrkesgrupperna.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:117 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.