Sjuksköterska, kirurgi

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, kirurgi. Välkommen med din ansökan senast den 10 december.

Vi erbjuder

Förutom en arbetsplats med god och trivsam arbetsmiljö, gott medarbetarskap och ett bra samarbete erbjuder vårdavdelning 7 på Kirurgkliniken Oskarshamn arbetsuppgifter inom elektiv kirurgi måndag till fredag. I din roll som sjuksköterska är du ansvarig för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse för kirurgisk vård och gärna något/några års erfarenhet. I arbetet har du stor nytta av att kunna hantera stress, prioritera, fatta snabba beslut samt att vara flexibel. Du får möjlighet, och vi ser gärna, att du tar en aktiv roll i utvecklingen av avdelningen. Personliga egenskaper som värdesätts är servicekänsla, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vårdavdelning 7 på Kirurgkliniken Oskarshamn har inriktning basal elektiv kirurgi (i huvudsak plastikkirurgi, gall-, bråck- tarm- och urologiska operationer) samt utredningar och behandling av kirurgiska sjukdomar. Vi har idag gemensam klinik med Kalmar - KalOskar - vilket betyder att vi arbetar tillsammans för patientens bästa med god service och kompetens.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:162 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.