Sjuksköterska Kardiologi

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska Kardiologi. Välkommen med din ansökan senast den 27 augusti.

Vi erbjuder

Du kommer att tillsammans med en kollega ha en samordnad roll inom kardiologin och vara kontaktperson för denna patientgrupp. Du har egen mottagning, där du finns tillgänglig för denna patientkategori så att patienterna kan få råd, stöd osv. kunna öka patienten kunskap och en helhetsbild över sin egen hjärt-kärlsjukdom. Minska risken för återinsjuknande och progress av sjukdom. Jobba tillsammans med patienten för att uppnå en god livskvalitet, välbefinnande och arbete/aktivt liv.
Ansvarar för väntelistor och bokningar när det gäller patienter med hjärtinfarkt, Hjärtsvikt, Angina pectoris, Eftervård efter coronar by pass/ klaffoperation, Eftervård efter PCI, Förmaksflimmer och hjärttransplanterade patienter.
På medicinmottagningen kommer det under semesterperioden kunna bli aktuellt att vara delaktig i medicinmottagningens övriga arbete.

Arbetstiderna är måndag - fredag dagtid och viss helgtjänstgöring på medicinavdelning kan komma att bli aktuellt

Vi söker

Leg. Sjuksköterska. Erfarenheter av hjärtsjukvård inklusive hjärtintensivvård är meriterande.
Högskolepoäng inom kardiologi är en merit.
Vi ser gärna att du är en person som har lätt att samarbeta och ser möjligheter framför svårigheter.
Du bör ha god förmåga att arbeta självständigt, organisera, prioritera, ha helhetssyn och ha viljan att driva verksamheten framåt tillsammans med oss. Vi välkomnar egenskaper som samarbete, ansvar och nytänkande. Vi tror att ett långsiktigt, positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande skapar en trivsam miljö för såväl patienter som personal.

Vi är ett glatt gäng medarbetare här på medicinkliniken som ser fram emot att få just dig som ny medarbetare.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-08-27 urval sker löpande.
Vi vill att du bifogar cv och personligt brev.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade. Sjuksköterskebaserad mottagning finns på samtliga enheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:65 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-27 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.