Sjuksköterska hud

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska hud. Välkommen med din ansökan senast den 10 december.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska hos oss på hudkliniken är du en viktig del i vårt team. En av de huvudsakliga arbetsuppgifterna är självständigt mottagningsarbete inom området Hud och STI där telefonrådgivning är ett vanligt förekommande inslag. Ett nära samarbete sker med övriga yrkesgrupper på mottagningen.

Vi söker

Vi söker dig som är genuint intresserad av hudsjukdomar och av att arbeta med människor. Du är legitimerad sjuksköterska och stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter att:
- du delar vår vision om bra bemötande och delaktighet.
- du har god förmåga att ta initiativ, samt både arbeta självständigt och samarbeta i teamet.
- du är trygg i din roll och har förmåga att prioritera.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hudkliniken består av hudmottagning och STI-mottagning. Vi har också ett sårteam kopplat till kliniken. På kliniken finns 17 engagerade och kompetenta medarbetare. Vi arbetar med ständig utveckling av hudsjukvården i samverkan med andra hudkliniker i länet, med andra kliniker på sjukhuset och med primärvården. Verksamheten bedrivs i ljusa fina lokaler med modern utrustning.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:164 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.