Sjuksköterska Diabetes- och endokrinmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska Diabetes- och endokrinmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 10 december.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på mottagningen bedriver du självständig mottagningsverksamhet. Mottagningsverksamheten omfattar patienter med diabetes, tyroideasjukdomar, osteoporos men även andra patientgrupper förekommer. Telefonrådgivning är ett viktigt inslag i arbetet. Inom sektionen kommer du att arbeta i team bestående av läkare, kurator, dietist, fotterapeut, undersköterska och medicinsk sekreterare. Som sjuksköterska är du den sammanhållande länken i teamet.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av endokrinologi och/eller diabetes. Vidareutbildning inom diabetes eller endokrinologi är meriterande men inget krav. Du har förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Ett stort engagemang för patientgruppen är av vikt för att lyckas i uppdraget. Då vi i stor utsträckning arbetar i team är god samarbetsförmåga viktigt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Diabetes- och endokrinmottagningen är en del av Medicinkliniken. Sektionens verksamhet omfattar diabetes och övriga endokrina sjukdomar. Merparten av vården sker polikliniskt, men sektionen är även kopplad till tre vårdplatser på Medicinavdelning 14. I dagsläget finns tre sjuksköterskor med utbildning i diabetes och endokrinologi på mottagningen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:154 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.