Sjuksköterska, behandlingsenheten

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, behandlingsenheten. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober.

Vi erbjuder

På behandlingsenheten arbetar du i en liten grupp tillsammans med fyra sjuksköterskor. Arbetet är patientnära med information till cancerpatienter och anhöriga, behandling med cytostatika, antikroppsbehandling samt tabletter och injektioner.
Det är mest kirurgiska patienter med t ex bröstcancer, prostatacancer samt patienter med mag/tarmcancer som behandlas hos oss.
Arbetet är mycket omväxlande och arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet och med intresse för onkologisk vård. Som person är du lugn, trygg, positiv, flexibel och har en förmåga att prioritera och fatta egna beslut.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Onkologiska kliniken och strålningsfysik, behandlingsenheten Västervik

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:110 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare. Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-10-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.