Samordnare social hållbarhet

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsdirektörens stab söker Samordnare social hållbarhet. Välkommen med din ansökan senast den 8 december.

Vi erbjuder

Landstinget i Kalmar län genom utvecklings- och folkhälsoenheten är nu i startgropen med ett nytt spännande arbete inom social hållbarhet. I ett första skede handlar det om att driva och skapa strukturer för landstingets arbete med att förhindra våld i nära relationer samt implementering av barnkonventionen.

Dina uppgifter är att vara en motor i arbetet samt kartlägga, samordna och bygga strukturer för det fortsatta arbetet. Som stöd har du en grupp med kollegor inom olika expertområden, inklusive de närmaste kollegorna på Utvecklings- och folkhälsoenheten.

Även om vi alla har olika ansvarsområden diskuterar vi mycket tillsammans och hjälper varandra att utveckla vårt arbete och oss själva. Vi har en stor samhörighet som jag verkligen gillar på enheten, säger Carolina Lilliehorn.
Jag upplever att det är både roligt och spännande att få jobba i ett landsting där kvalitets- och utvecklingsfrågorna ständigt ligger högst på agendan. Jag tycker om att jobba tillsammans med våra invånare, det ger mig helt nya perspektiv på vilken kvalitet vi ska kunna erbjuda imorgon, säger Anna Olheden.

Du kommer att vara med i samtliga steg av arbetet; från projektering, till genomförande och slutligen utvärdering samt uppföljning. Du kommer att driva arbetet framåt och samverka med kommuner samt andra intressenter.

Vi söker

Vi söker dig som har en relevant högskole-/universitetsutbildning. Du har erfarenhet av projektledning och att självständigt driva och fullfölja förbättrings- och utvecklingsprocesser.

För att lyckas i rollen är du väl insatt i frågorna och har erfarenhet från liknande arbete. Du trivs i en tillvaro där du tar initiativ till uppdrag och är drivande i genomförandet. Det är viktigt med god samarbetsförmåga och stor ödmjukhet Du arbetar efter landstingets värderingar öppet, kunnigt och engagerat. Du knyter lätt nya kontakter och kan skapa och underhålla nätverk. Meriterande är erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vår arbetsplats

Landstingets främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård till alla som bor eller vistas i Kalmar län. En stor del av landstingets administrativa resurser finns tillgängliga genom Landstingsdirektörens stab. Här finns kvalificerat stöd inom bland annat områdena ekonomi, personal, juridik, hälsoval, information/ kommunikation, utveckling och planering. Stabens arbete bestäms till stor del via uppdragsbeskrivningar och landstingsplanens inriktning.

Utvecklings- och folkhälsoenheten arbetar med strategiskt folkhälso- kvalitets- och patientsäkerhetsarbete, övergripande verksamhetsutveckling, omvärldsbevakning samt strategisk forskning inom hela landstingsområdet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2017:23 Placering/enhet:Landstingsdirektörens stab Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid tom 2018-12-31 Sysselsättningsgrad:100% heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.