PTP-psykolog till Nybro - Torsås - Emmaboda

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker PTP-psykolog till Nybro - Torsås - Emmaboda. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Vi erbjuder

Du får arbeta med utredning, bedömning och behandling för patientgruppen lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vår ambition är att utveckla och använda oss av primärvårdsanpassade arbetsmetoder för målgruppen. Vi är i en spännande fas där vi satsar på att utveckla och samordna omhändertagandet av psykisk ohälsa för vår patientgrupp.

Undervisning, metodutvecklingsarbete, rådgivning/konsultation och handledning av övrig vårdpersonal är inslag i arbetet som vi gärna ser utvecklas mera.

Du kommer att samarbeta nära med andra yrkeskategorier inom hälsocentralens verksamhet. Vi eftersträvar att flera psykologer/PTP-psykologer och psykoterapeufter sitter tillsammans på en hälsocentral, men till viss del arbetar man mot ett större geografiskt område. Du deltar i nätverksträffar och erbjuds fortbildningsinsatser.

Som PTP-psykolog får du en allsidig och bred bas inför ditt kommande yrke som legitimerad psykolog. Vi erbjuder kvalificerad professionshandledning och deltagande i ett PTP-program med utbildning och nätverksträff 1 gång/månad. Studiebesök och auskultationer ingår. Vi erbjuder också extra handledning i utredningsarbete och möjlighet till metodhandledning finns.

Rekrytering, urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan idag!

Vi söker

För sökande till PTP-tjänst krävs psykologexamen. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Landstinget i Kalmar län gör en satsning för att omhänderta psykisk ohälsa och säkra den framtida psykologkompetensen i primärvården. Vi anställer nu ytterligare psykologer och PTP-psykologer till vårt team som arbetar med psykisk ohälsa på hälsocentralerna i Nybro, Torsås och Emmaboda.

Vi har valt att börja arbeta i team där flera hälsocentraler ingår med syfte att vara flera och ha större möjlighet till kollegialt stöd, handledning och utveckling. Vår avsikt är att tillsammans utveckla vården för patienter med psykisk ohälsa.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:82 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tidsb enl särsk lag Anställningstid:Tidsbegränsad anställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. PTP-psykolog har en fastslagen lön. Ansök senast:2017-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.