Psykoterapeut Barn- och ungdomshälsan Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykoterapeut Barn- och ungdomshälsan Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 23 april.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi har en medarbetare som ska vara föräldraledig under ett halvår och under tiden behöver vi en ersättare hos oss.

Vikariatet innebär att under 6 månader arbeta med barn/unga och deras familjer i vårt södra team.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Inom Barn- och ungdomshälsan erbjuder vi behovsanpassade preventiva, tidiga individ- och familjeinriktade insatser vad gäller bedömning, stöd och behandling till målgruppen barn och unga 6 - 18 år och deras familjer.
Verksamheten är mobil men du kommer vara placerad i teamet i Kalmar tillsammans med 5 andra behandlare. Om det efterfrågas bokar vi besök på någon av våra hälsocentraler i södra upptagningsområdet som omfattar 7 kommuner.

Välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer

Leg psykoterapeut/psykoterapeut med annan grundexamen.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:39 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2017-08-14 till 2018-02-13 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.