Psykolog/ PTP-psykolog Esplanadens hälsocentral Västervik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog/ PTP-psykolog Esplanadens hälsocentral Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 29 oktober.

Vi erbjuder

Psykologerna ansvarar för hälsofrämjande arbete, bedömningar gällande psykisk funktion och behandling av patienter med psykisk ohälsa. Psykologerna ansvarar för att psykologisk forskning når fram till medicinsk personal på enheten genom bl.a. utbildningsinsatser och handledning i personalgruppen samt metod- och organisationsutveckling för att hitta vägar att tidigt upptäcka och förebygga psykisk ohälsa. Psykologens arbete rör sig mellan det individuella behandlingsarbetet bla IKBT och ACT, till psykoedukativa patientföreläsningar, gruppinterventioner tex mindfulness och UP, personalhandledning och utbildning. Psykologen ingår även i rehabiliteringsteam och innehar en konsultativ roll gentemot andra yrkesgrupper.

Vi söker dig som har/är intresserad av KBT-kompetens och en önskan om att:
arbeta för att öka tillgängligheten till psykologen, säkra kvaliteten av den vård som ges med evidensbaserad psykologisk behandling, samt att utveckla samarbetet och kunskapen kring patienter med psykisk ohälsa. Arbetsplatsen erbjuder kontinuerlig metodhandledning och nätverksträffar för primärvårdspsykologer.

Vi söker

Leg psykolog respektive psykologexamen, gärna KBT kompetens. Meriterande är erfarenhet av psykologarbete i primärvård, intresse för och erfarenhet av gruppinterventioner, erfarenhet av mindfulness alt UP-grupp och att utveckla primärvårdspsykologin, samt förmåga att samarbeta över yrkesgränser.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Inom Landstinget i Kalmar Län har vi de senaste åren valt att satsa på psykologkompetens inom primärvården. Hos oss samarbetar fyra psykologer gentemot tre olika vårdcentraler, med basen på Esplanadens Hälsocentral. Vi behöver nu en psykolog alt PTP-psykolog till psykolggruppen. Anställningen är på Esplanadens HC.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:120 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.