Psykolog Högsby Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog Högsby Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 30 april.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Högsby Hälsocentral i Högsby Kommun ligger 4 mil från Oskarshamn. Upptagningsområdet är ca 6000 invånare, varav ca 5300 är listade på hälsocentralen. Högsby kommun ligger mycket vackert i ett landskap dominerat av skog, sjöar och vattendrag. I centralorten Högsby finns affärer, bank, apotek och övrig service.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som psykolog på Högsby hälsocentral får du arbeta med utredning, bedömning och behandling för patientgruppen lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vår ambition är att utveckla och använda oss av primärvårdsanpassade arbetsmetoder för målgruppen.

Undervisning, metodutvecklingsarbete, rådgivning/konsultation och handledning av övrig vårdpersonal är andra inslag i ditt arbetet.

Du kommer att samarbeta nära andra yrkeskategorier inom hälsocentralens verksamhet men även delta i nätverksträffar och erbjudas fortbildningsinsatser inom din yrkesprofession.

På Högsby Hälsocentral är vi är en enhet med mycket glädje, engagemang och lösningsfokus och med korta beslutsvägar. Vi strävar ständigt för att förbättra vår verksamhet så den ska vara anpassad till våra patienters behov och för att uppnå en god arbetsmiljö för oss som arbetar här. Vill du vara del i vår verksamhet och delaktig i vår utveckling är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Leg psykolog. Kompetens i evidensbaserade korttidsbehandlingar, handledarutbildning, hälsopsykologi och andra påbyggnadsutbildningar är meriterande. Likaså erfarenhet från liknande arbete och intresse för att utveckla primärvårdspsykologin. Personlig och professionell flexibilitet är nödvändig.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:35 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Enligt överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.