Protetiker Specialist- och Sjukhustandvården, Folktandvården i Västervik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Protetiker Specialist- och Sjukhustandvården, Folktandvården i Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 29 november.

Vi erbjuder

Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutexaminerad får du handledning för att på så sätt kunna växa in i din yrkesroll. Vi är samtidigt lyhörda för ny kunskap från dig samt för dina önskemål om att utvecklas i arbetet.

Vi söker

Du kan vara erfaren inom yrket eller nyutbildad specialist. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, flexibilitet samt din förmåga att se möjligheterna med vår verksamhet. Positiv inställning och vilja att utveckla ett gott samarbete inom specialist- och sjukhustandvården men också gentemot allmäntandvården värderas högt.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Specialist- och sjukhustandvården i Västervik är en samlad klinik, lokaliserad till Västerviks sjukhus, med avdelningar för endodonti, pedodonti, parodontologi, oral kirurgi, oral protetik och sjukhustandvård. På kliniken arbetar ca 25 medarbetare med en gemensam chef. Arbetsplatsen präglas av lagarbete och framåtanda.

Vid specialist- och sjukhustandvården i Kalmar län finns sju olika odontologiska specialiteter och sjukhustandvård samt tandtekniskt lab. Hos oss arbetar vi efter tydliga värderingar och mål baserat på länsinvånarnas situation. I samverkan med patient och allmäntandläkare utför vi den vård som vi anser motiverad.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:56 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.