Proteskirurg till Ortopedkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Proteskirurg till Ortopedkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att undersöka, utreda, bedöma och behandla artrospatienter.

Vi söker

Du är specialistläkare eller överläkare inom ortopedi. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Ortopedkliniken vid Oskarshamns sjukhus är sedan 2004 en ren elektiv enhet med inriktning på ledprotesoperationer i höft och knä. Årligen utförs ca 700 ledprotesoperationer. Våra patienter kommer från Kalmar län, Sydöstra sjukvårdsregionen och andra delar av Sverige.

Vi jobbar målmedvetet med att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer och är därför mycket stolta över att vår klinik under flera år i olika mätningar rankats i Sverigetopp både när det gäller väntetider, patientnöjdhet och vårdkvalitet. Sex överläkare arbetar stationärt på kliniken. Vi har bra bemanning på vårdavdelning och operationsavdelning. Då en av våra kollegor ska gå i pension söker vi nu hans efterträdare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:57 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.