Pedagog med inriktning mot teckenspråk/TAKK och hörsel

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Pedagog med inriktning mot teckenspråk/TAKK och hörsel. Välkommen med din ansökan senast den 12 maj.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete.

Hörselvården, Öron-, näs och halskliniken på Länssjukhuset i Kalmar söker nu en pedagog/teckenspråkslärare.

På kliniken finns ca 50 medarbetare som arbetar i gemensamma lokaler; audiolog, öron-, näs- och halsläkare, audionomer, hörselpedagog, specialpedagog, teckenspråkslärare, hörselvårdsingenjörer, logopeder, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Verksamheten inom klinikens pedagogiska hörselvård bygger på att i nära samarbete med övriga yrkesgrupper arbeta processinriktat både i grupp och enskilt med vuxna och barn/ungdomar.

Som pedagog/teckenspråkslärare kommer du att undervisa i Svenskt teckenspråk/STS, Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation/TAKK och Tecken som stöd/TSS. Undervisningen sker både enskilt och i grupp, för vuxna och för barn/ungdomar. I arbetet ingår även ansvar för planering och undervisning i teckenspråk i Kalmar kommuns Hörselgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning i svenskt teckenspråk, tecken som alternativ och kompletterande kommunikation, tecken som stöd, pedagogik, språkutveckling beteendevetenskap samt har kunskap om hörsel.

Du bör kunna planera och arbeta självständigt med de förekommande insatserna men också samarbeta med andra för gemensamma insatser i grupp.

Vana och/eller intresse vid att möta grupper i processinriktat arbete i team är önskvärt.

Urval kommer att ske löpande.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:48 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.