Överläkare/Specialistläkare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Överläkare/Specialistläkare. Välkommen med din ansökan senast den 5 november.

Vi erbjuder

Barn- och ungdomskliniken i Västervik ger specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron och i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri. Vi jobbar också med hälsovård och prevention som en integrerad del i verksamheten. Kliniken har två mottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn. På Västerviks sjukhus finns vårdavdelning, neonatalavdelning, dagsjukvård, lekterapi och sjukhusskola. Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande. Vi är runt 70 medarbetare på kliniken.
Mottagningen tar emot barn och ungdomar 0-18 år som har medicinska sjukdomar, till exempel astma, diabetes, kroniska mag- och tarmsjukdomar eller hjärtsjukdomar.
Vårdavdelningen har 7 vårdplatser och här vårdar vi barn och ungdomar upp till 18 år. Miljön är viktig för barn och ungdomar som vårdas på sjukhus och de behöver närheten till föräldrarna, flexibel och barnkunnig personal, ett bra rum och möjligheter till lek. Det får de hos oss.

På neonatalavdelningen som har 5 platser vårdas för tidigt födda barn från graviditetsvecka 30 och fullgångna barn som av olika anledningar inte kan vårdas på BB i nyföddhetsperioden. Vi arbetar familjefokuserat och har som mål att föräldrarna ska kunna tillbringa så mycket tid som möjligt tillsammans med sitt barn och vara delaktiga i omvårdnaden.
På grund av längre tids tjänstledighet hos specialistkompetent kollega har vi behov av barnläkare, med allmänpediatrisk kompetens.

Vi söker

Specialist inom barn o ungdomsmedicin. Reumatologisk inriktning är meriterande men ej nödvändig.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:103 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Tidsbegränsad anställning 1 år med chans till tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.