Överläkare/Specialistläkare hud

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Överläkare/Specialistläkare hud. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober.

Vi erbjuder

Hudkliniken består av hudmottagning, STI-mottagning samt ett sårläkningsteam. Hudmottagningens dagliga verksamheter består av läkarmottagningar, sjuksköterskemottagning, medicinska ljusbehandlingar och bad. Kliniken har 16 engagerade och kompetenta medarbetare, varav tre överläkare och två ST-läkare. Vi arbetar med ständig utveckling av hudsjukvården i samverkan med andra hudkliniker i länet, med andra kliniker på sjukhuset och med primärvården. Verksamheten bedrivs i ljusa, fina lokaler med modern utrustning.

Vi söker

Vi söker en specialist i dermatovenereologi som har lätt för att samarbeta och är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökande till tjänsten.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hudkliniken expanderar och vårt välfungerande team söker en ny medarbetare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:105 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.