Överläkare Mödrahälsovård

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Överläkare Mödrahälsovård. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Vi erbjuder

Vi söker en Mödrahälsovårdsöverläkare som också ingår i klinikens övriga arbete inom gynekologi och obstetrik. Mödrahälsovården omfattar norra Kalmar län och består av fem mottagningar. Ultraljudsmottagning och specialistmödravård är placerad i Västervik.

Vi söker

Specialist inom gynekologi o obstetrik

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kvinnokliniken omfattar förutom mödrahälsovård även förlossningsavdelning, gynekologisk mottagning med dagvårdsverksamhet inklusive cytostatikabehandling, operationsverksamhet och vårdavdelningen som omfattar BB och gynekologisk slutenvård. Det föds cirka 1000 barn per år på vår förlossningsenhet.
På sjukhuset finns också Barnklinik med neonatalplatser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:50 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Månadslön Ansök senast:2017-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.