Överläkare anestesi och intensivvård

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Överläkare anestesi och intensivvård. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Vi erbjuder

På Akutkliniken arbetar cirka 130 medarbetare och utgörs av akutmottagning, intensivvårdsavdelning, operationsenhet och sterilteknisk enhet.

På kliniken arbetar idag fem anestesiläkare. På dagtid under vardagar arbetar två läkare på operationsenheten och en läkare på intensivvårdsavdelningen. Under övriga tider finns en läkare i beredskap.

På operationsenheten bedriver vi elektiv verksamhet framför allt med inriktning mot ortopedi, kirurgi och urologi. Vår operationsavdelning togs i bruk hösten 2011. Vi har fem operationssalar och tre endoscopisalar som alla är utrustade med den senaste tekniken.

Intensivvårdsavdelningen har fyra (fem fysiska) vårdplatser varav två är dedikerade och utrustade för intensivvård. De andra två är för hjärtintensivvård och övervakning, de patienterna handläggs av Medicinklinikens läkare. Vi arbetar i journalföringssystemet Cosmic samt i Optimera för operationsstyrning.

Vi söker

Vi söker dig som är överläkare inom anestesi och intensivvård och som önskar arbeta på det 'lilla' sjukhuset och som är intresserad av att driva utvecklingen framåt tillsammans med övriga medarbetare på Akutkliniken. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor. Du är flexibel och initiativtagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!


Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

På sjukhuset arbetar ca 450 medarbetare och sjukhusets verksamhet består av akutmottagning, somatisk slutenvård med tonvikt på internmedicin samt specialistmottagningar inom de vanligaste specialiteterna. Vår vision är "Det framgångsrika sjukhuset nära dig med bäst tillgänglighet, kvalitet och upplevd hälsa".

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:68 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.