Medicinska sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Medicinska sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 5 november.

Vi erbjuder

Arbetet som medicinsk sekreterare är omväxlande! Du är den som samordnar administreringen av remisshantering, bokningar, kallelser, tolkbeställningar och ombokningar. Förutom detta sköter du administrativa uppgifter kring journalhantering såsom provsvarshantering, journalskrivning och arkivarbete. I tjänsten ingår även visst receptionsarbete, fakturering, statistik samt protokollföring. Vi använder datasystemet Cosmic.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi förutsätter också IT-vana och kunskap i engelska. Erfarenhet av DRG-kodning i Cosmic är meriterande. Den medarbetare vi söker är öppen för att utveckla arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel, stresstålig och van vid självständigt arbete. Tycker du om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande passar du hos oss.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Flera kliniker på Sveriges bästa sjukhus är i behov av medicinska sekreterare. Ta chansen att jobba hos oss! Vi är ett litet och nära sjukhus med många specialiteter och karriärvägar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:100 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Antal platser:5 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Ansök senast:2017-11-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.