Medicinsk sekreterare Specialistmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Medicinsk sekreterare Specialistmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 23 augusti.

Vi erbjuder

Vi använder Cosmic datajournalsystem där registrering av inkommande remisser, tidbokning, receptions-/kassahantering, all dokumentation såsom mottagningsanteckningar, remisser, brev och intyg m.m. görs. DRG-registrering i Cosmic ingår även i arbetsuppgifterna. Vårt dikteringssystem är SpeechMike.

I vår teamsamverkan arbetar vi aktivt med utvecklings- och förbättringsarbete. Vi sätter därför stort värde på god samarbetsförmåga, flexibilitet och ett positivt förhållingssätt till förändring och förnyelse. För att behålla vår goda arbetsmiljö gäller det att vi alla tar aktivt ansvar.

Vi söker

Du är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi förutsätter också god IT-vana. Erfarenhet och kunskap av DRG-kodning i Cosmic och SpeechMike är meriterande.

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande. Du tycker om att arbeta med människor. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt samtidigt som du trivs och tar ansvar i grupp- och teamarbete.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Är du vår nya kollega? Vi söker en medicinsk sekreterare som vill arbeta på vår unika specialistmottagning på Oskarshamns sjukhus. Här får du arbeta "över gränserna" och ta ett gemensamt ansvar för verksamheten samtidigt som du får huvudansvar för gynmottagningens sekreterararbete. Du kommer även att vara mottagningens ansikte utåt i patientmötet i reception och kassa.

Specialistmottagningen omfattar planerad öppenvårdsmottagning inom specialiteterna; gynekologi, barn- och ungdomsmedicin, hud, ögon samt öron-, näs- och hals.
På mottagningen bedriver vi till viss del även akut verksamhet.

Eftersom vikariatet är på 50% finns möjlighetet att genom erbjudande om heltid utöka tjänsten via Resursenheten på Oskarshamns sjukhus. Resursenheten är en spännande och flexibel arbetsplats som ger möjlighet till variation, utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter på flera avdelningar och arbetsplatser förutom din egen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:42 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 50% tom 2018-02-28, Landstinget i Kalmar län erbjuder dig 100% tjänst, om du önskar heltid kan utökningen av arbetstiden komma att erbjudas vid annan arbetsplats. Sysselsättningsgrad:Deltid/Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.