Medicinsk sekreterare Slottsgatans hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Slottsgatans hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 20 december.

Vi erbjuder

Är Du intresserad av att arbeta vid Slottsgatans Hälsocentral - kontakta oss!

Du ska ha erfarenhet, vara entusiastisk, effektiv, nytänkande, utvecklande och kreativ. Du ska se Dig som en del i arbetslaget och ha en ambition att bidra till en god arbetsmiljö med ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ska ha förmåga att ge våra patienter ett trevligt bemötande även i stressade situationer.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av journalskrivning, kassahantering och receptionsarbete. I arbetet ingår även nära samarbete med övriga yrkeskategorier på hälsocentralen.

Vi söker

Medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. God datorvana och god svenska i tal och skrift. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Så arbetar vi
Slottsgatan har ca 11000 personer listade på läkarmottagningen. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och arbetar med systematisk kvalitetssäkring för en patientsäker verksamhet och för att hantera utmaningarna inom primärvården.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:161 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.