Medicinsk sekreterare neurologisektionen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare neurologisektionen. Välkommen med din ansökan senast den 10 december.

Vi erbjuder

På Neurologisektionen erbjuder vi dig som medicinsk sekreterare ett omväxlande arbete. I ditt arbete ingår administrativa uppgifter kring patienten såsom diktatskrivning, bokning av patienter och bevakning av väntelistor. Utöver dessa arbetsuppgifter kommer tillkommer exemeplvis schemaläggning och framtagande av statistik.

Vi söker

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare. Du har goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Datasystemet som används är Cosmic och vi förutsätter att du har goda datakkunskaper och DRG-kodning.

Du bör kunna arbeta självständigt men samtidigt ha förmågan att samarbeta i grupp. Du tycker om ett omväxlande arbete i varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Neurologisektionen på Kalmar Länssjukhus bedriver vård inom neurologi och stroke. Sektionen bedriver både öppen- och slutenvård. De som arbetar på neurologisektionen består av olika yrkeskategorier såsom, läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:157 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-12-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.