Medicinsk sekreterare med samordningsfunktion

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare med samordningsfunktion. Välkommen med din ansökan senast den 4 maj.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken riktar sig till patienter i åldern 0-18 år i södra Kalmar Län. Kliniken består av avdelning 25, mottagning, barnakut och neonatalavdelning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I denna roll, som är ny på kliniken, kommer du att ha ett samordningsansvar på kliniken där du är behjälplig verksamhetschef och avdelningschefer i olika ärenden. Det kan vara att boka resor, förbereda studentvistelser, fakturahantering och många andra diverse arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare på barn- och ungdomskliniken kommer du framförallt arbeta inom mottagningsverksamheten och akutverksamhet och ha varierande arbetsuppgifter såsom journalskrivning, administrativa arbetsuppgifter runt patientjournalen, reception och boka patientbesök. Vi använder journalsystemet Cosmic.

Kvalifikationer

Medicinsk sekreterarexamen. Mycket goda kunskaper i Officepaketet och datajournalanvändning.

Meriterande är:
Kodarutbildning
Erfarenhet från liknande verksamhet
Erfarenhet som medicinsk sekreterare

Vi söker dig som är engagerad, noggrann, har ett gott bemötande och viljan att samarbeta för att skapa bästa resultat för patienten och medarbetarna på kliniken. Arbetet innebär ett varierat arbetstempo och kräver flexibilitet, förmåga till att växla mellan självständigt arbete och arbete i grupp samt engagemang kring ständiga förbättringar av verksamheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:47 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.