Medicinsk sekreterare geriatriska kliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare geriatriska kliniken. Välkommen med din ansökan senast den 14 januari.

Vi erbjuder

I ditt arbete ingår administrativa arbetsuppgifter kring patienten såsom diktatskrivning, remisshantering, in- och utskrivning av patienter m.m.
Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du också att ha särskilt ansvar för en del administrativa uppgifter såsom framtagning av statistik och webbhantering m.m.

Vi söker

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare. Du har goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Journalsystemet som används är Cosmic och vi förutsätter att du har goda datakunskaper. Du bör kunna arbeta självständigt men samtidigt ha förmågan att samarbeta i grupp. Du tycker om ett omväxlande arbete i varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande. Det krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt, är serviceinriktad samt att du har stor social kompetens.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vårt uppdrag är att leda och utveckla vården av de mest sköra äldre och vården i livets slutskede. Utmärkande för arbetet hos oss är teamarbetet, där vi planerar och utvärderar vården tillsammans med patienten. I teamet ingår sjuksköterska, undersköterska, sekreterare, fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare. Vår verksamhet består av slutenvård och öppen vård, lasarettsansluten hemsjukvård och rådgivningsteam. Vår vision är: Geriatrik och palliativ medicin - Helhetsvård för dig - Arbetsglädje för oss. Vi strävar efter att utveckla det friska hos de mest sjuka samt att kunna erbjuda ett geriatriskt eller ett palliativt team till alla som behöver det.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:171 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.